Varghotellet

Unikt boende med varg runt knuten

Varghotellet på Järvzoo erbjuder ett unikt boende för dig som vill uppleva något alldeles speciellt. Från samtliga hotellrum har du utsikt över varghägnet genom stora panoramafönster. Att sitta öga mot öga med en varg med endast en glasruta emellan är magiskt för både stora och små. Välkommen till Varghotellet, en upplevelse utöver det vanliga!

Panoramafönster mot vargarna

Varghotellet är inrymt i en ombyggd gammal lada beläget inne i djurparken och varje rum har stora panoramafönstren som vetter ut mot djurparkens stora varghägn. Hotellets rum är nyrenoverade i skandinavisk stil med ljusa träslag, rena linjer och vackra textilier. I varje rum finns en skön dubbelsäng där du sover gott och badrum med dusch och toalett.

En trappa upp finns ett trevligt sällskapsrum som samtliga gäster är välkomna att använda. Här har du största möjligheten att få se vargarna på riktigt nära håll och höra dem yla om natten. Att komma de vilda rovdjuren så nära är en mäktig upplevelse för både stora och små och något man aldrig glömmer.

Fri tillgång till djurparken

Som gäst på Varghotellet har du fri tillgång till djurparken under hela din vistelse. Passa på att ta en promenad genom parken en stjärnklar natt eller i gryningen. Många av djuren är aktiva under natten så det brukar vara riktigt spännande!

Vargbastun

Precis intill Varghotellet ligger Vargbastun – En möjlighet till avslappning och spänning med vargarnas närvaro inpå bara skinnet…
Här kan ni njuta av den sprakande brasan och värmen i den vedeldade bastun samtidigt som ni har utsikt över varghägnet. Vargbastun erbjuder: 2 stora panoramafönster ut mot varghägnet, en vedeldad bastu, relaxhörn samt WC & dusch.

Bastun måste förbokas så passa på att göra det när du bokar din övernattning.
Pris för 2 timmars bastu inkl. handdukar:
Boendegäster på Varghotellet 1500 kr
Övriga gäster 2 500 kr

Mat och dryck

För boendegäster på Varghotellet ingår frukost på Bergshotellets restaurang. De har öppet alla dagar och serverar även lunch och middag. För bordsbokning och öppettider se www.bergshotellet.se eller ring 0651-56 52 52.

Tillgänglighet

Tillgängligheten för dig som är rörelsehindrad kan vara begränsad på vissa platser då det är trappor mellan våningarna samt för att ta sig ut i parken i direkt anslutning från hotellet. Det kan därför vara bra att ha en person som hjälper dig. Kontakta gärna oss i förväg så kan vi rådgöra innan besöket.

Vargladans historia

Förr i tiden stod “Jon-Persas lada” centralt i Järvsö,och användes bland annat som stall för kyrkans hästburna besökare. I början av 2000-talet inköptes ”Jon-Persas lada”, för att omvandlas till dagens Varghotell. Golvbrädor från den gamla ladan lever vidare som bord på Varghotellets festvåning.