Lediga tjänster

Ansökan till sommarjobb är avslutad.

Just nu har vi inga lediga tjänster men du är välkommen att skicka en spontanansökan.

Du som söker bör ha känsla för hög servicegrad och kvalitet. Under sommaren är tempot ofta högt i anläggningen så det är viktigt att du har förmåga att behålla ”skärpan” och arbeta med rätt gästfokus även under press. Arbetet kräver att man snabbt kan hantera olika situationer som kan uppkomma och lösa dem på ett positivt sätt. Vi kommer att ställa höga krav på din förmåga att arbeta självständigt samt förutsätter att du är ordningsam, noggrann och säkerhetsmedveten.
Hos oss på Järvzoo får du möjlighet till ett omväxlande arbete med många gästmöten i en unik och spännande miljö.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
För samtliga tjänster gäller minimiålder 18 år och B-körkort. Lön enligt kollektivavtal.

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och referenser till:
jobb@jarvzoo.se

(Ange vilken tjänst du söker)

I urvalsarbetet kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper såsom ansvarsförmåga, engagemang och förmåga att arbeta både självständigt och i team.

De här tjänsterna finns på Järvzoo: 

(Klicka på respektive tjänst för att läsa mer)

Till Järvzoo kommer våra gäster i första hand för att uppleva de nordiska djuren i en fantastisk Hälsingenatur. Som djurvårdare är du glad, positiv och tycker om att möta våra gäster ute i parken.

Du arbetar bland annat med allmän skötsel av våra djur; rengöring, utfodring, miljöberikning, anläggningsvård samt visst underhållsarbete. Även städning och renhållning av publika ytor ingår. Guidningar och att förmedla kunskap om djur och natur är för dig en självklar del i arbetet och du ger alltid det lilla extra för att förhöja upplevelsen ytterligare för våra gäster. Det är viktigt att du är ansvarstagande, självgående, trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att du vågar ta egna initiativ. Ofta är arbetstempot högt och då vi arbetar med både människor och djur är det viktigt att du kan behålla lugnet i pressade situationer samtidigt som du är flexibel i dina uppgifter och kan göra rätt prioriteringar. Arbetet är ofta fysiskt tungt varför vi ser att du har en god fysisk kondition.

Lägst avslutad gymnasial djurvårdarutbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning är ett krav, erfarenhet från arbete i djurpark är önskvärt.

Du är vårt ansikte utåt och står oftast för första mötet med våra gäster. Du hälsar välkommen och förmedlar den information våra gäster behöver för att deras besök ska bli så bra som möjligt. Du säljer entrébiljetter, hanterar bokningar och andra administrativa uppgifter, besvarar frågor via telefon och mail. Du arbetar aktivt med försäljning och exponerar sortimentet i vår butik, du har gärna öga för det lilla extra. I arbetet ingår också löpande städning samt mottagande av leveranser, uppackning av varor o dyl. Du är serviceinriktad, tycker om att sälja, har ordning och reda och mycket ansvarsfull. Kassavana, erfarenhet av arbete med försäljning och bokning inom service och turism är önskvärt. Självklart har du gästerna i fokus, stora som små, och tar service på största allvar. Du är glad och utåtriktad och har lätt för att prata med våra gäster, du är flexibel och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är positiv, noggrann och har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift, både på svenska och engelska.

Här arbetar du i någon av parkens två serveringar. Du har kassavana och tycker det är självklart att bemöta våra gäster på bästa sätt. Du arbetar med diskning, städning, beredning av smörgåsar och tillagning av enklare maträtter. För att våra gäster ska få en utmärkt helhetsupplevelse är det viktigt att du hela tiden håller rent och snyggt omkring dig och att du har förmåga att under högt arbetstempo leverera bästa tänkbara service till våra gäster. Du förstår vikten av god hygien och att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen. Du är noggrann, ordningsam och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet från arbete i restaurang/servering. Du är en öppen och glad person som tycker om att bjuda på dig själv. Här söker vi även en person som kommer att ha huvudansvaret på respektive serveringsställe.