Information gällande Coronaviruset (Covid-19)

På denna sida samlar vi all information om hur vi anpassar verksamheten och vilka åtgärder som vidtas under nuvarande situation med Coronaviruset.
Vi följer noga händelseutvecklingen och anpassar oss efter myndigheternas riktlinjer och restriktioner kontinuerligt och uppdaterar denna sida vid behov.
Senast uppdaterad 11 januari 2021.

Vi är glada att kunna hålla hela vår stora park öppen precis som vanligt och vi gör allt vi kan för att våra gäster ska få en trevlig och trygg upplevelse hos oss.

Djurparken är ett 50 hektar stort naturområde utomhus och faller inte under restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, där regeringen nu satt ett gräns på 8 personer.

Säkerheten för våra gäster och våra medarbetare är vår högsta prioritet. Vi anpassar verksamheten och har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder för att så långt det är möjligt säkerställa en trygg miljö och förhindra smittspridning.

På Järvzoo har vi vidtagit följande åtgärder:

  • Vi har tillsvidare ställt in alla publika djurmatningar och aktiviteter, för att undvika folksamlingar
  • Vi har begränsat antalet personer som får vistas samtidigt i våra inomhuslokaler
  • Vi har tydliga avståndsmarkeringar vid eventuella köbildningar och kösystemen är anpassade för att undvika trängsel
  • Vi har stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi regelbundet desinficerar ytor som exempelvis dörrhandtag och kortterminaler
  • Vi har stärkt rutinerna kring handhygien och handdesinfektion finns även tillgängligt för våra gäster i reception/butik. Vi vill också uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten.
  • Om du som gäst inte känner dig fullt frisk ber vi dig stanna hemma och önskar dig välkommen vid ett annat tillfälle
  • Våra medarbetare stannar hemma vid minsta symtom och arbetar hemifrån om det är möjligt

Vid Skogskojan finns grillplatser att nyttja och möjlighet att äta medhavd matsäck antingen under bar himmel utomhus, i något av vindskydden eller inne i Skogskojan. För att hålla avstånd har vi en begränsning på två sällskap åt gången inne i Skogskojan.
Serveringen vid Skogskojan håller tillsvidare stängt.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss under våra öppettider. Tel. 0651-411 25, info@jarvzoo.se