Boendepaket

Det finns mycket att uppleva i och omkring Järvzoo så kombinera gärna besöket med boende. Här finns flera olika boendealternativ att välja på. Allt från camping och stugor med självhushåll till bekväma och familjevänliga hotell. Eller varför inte välja en spännande natt på Varghotellet inne i djurparken.
Här är ett urval av boendepaket där besöket i djurparken ingår.

Järvzoopaketet på Bergshotellet

Bergshotellet ligger vackert beläget på bergets sydsida, i direkt anslutning till Järvzoo. Här finns 52 rymliga familjerum, restaurang, yogastudio, bastu samt lekhörna för barnen. Boka Järvzoopaketet med logi och frukost på Bergshotellet så ingår dagsentré till Järvzoo.

Paketet kan bokas med ankomst från 17 augusti 2020. Boka på 0651-56 52 52 eller maila till info@bergshotellet.se, uppge kod ”Järvzoo”.

Varghotellet

En unik upplevelse med vargarna runt knuten. Som gäst på Varghotellet har du fri tillgång till djurparken under hela din vistelse. Passa på att ta en promenad genom parken i gryningen innan frukostbuffén avnjuts.

Går att boka året runt. Boka på 0651-411 25 eller maila till info@jarvzoo.se

Kombinera Varghotellet & Bergshotellet

Kombinera en spännande upplevelse med en natt på Varghotellet och en natt på Bergshotellet som ligger i direkt anslutning till Järvzoo. Varghotellet är beläget inne i djurparken med vargarna utanför fönstret och på Bergshotellet finns alla bekvämligheter som restaurang, bastu och lekhörna för barnen.

Detta ingår i paketet; En natt på Varghotellet, en natt på Bergshotellet. Frukost på Bergshotellet samt entré till Järvzoo under hela viselsen är inkluderat.

Prisexempel:
Dubbelrum 2 personer från 4845 kr
Familjerum 2 vuxna, 2 barn 5-15 år från 6745 kr
(priserna varierar beroende på säsong och rumstyp och kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

Går att boka från 12 april-17 december. Boka på info@jarvzoo.se eller 0651-41125

Varghotellet med vargbastu

Om ni inte nöjer er med något annat än det bästa. Ni har fri tillgång till parken under hela vistelsen och dessutom en helt egen stund i vår vedeldade bastu och relax. Det är något visst med bastuns värme i kombination med att spana efter vargarna utanför de stora fönstren.

Går att boka året runt. Boka på 0651-411 25 eller info@jarvzoo.se

Järvzoopaket på Järvsöbaden

På anrika Järvsöbaden kan du återuppleva den gamla pensionatstiden med traditioner från sekeskiftet. Järvzoopaketet inkluderar boende med halvpension på Järvsöbaden samt två dagars entré till Järvzoo.

Går att boka året runt. Boka på 0651-404 00, uppge kod ”Järvzoo”

Skidåkning med vildmark på köpet

Vid bokning av minst två nätter ingår en dags entré till Järvzoo för hela sällskapet.

Går att boka vecka 2-5 2020. Boka på 0651-403 06, uppge kod ”Vildmark på köpet”

Sveriges bästa zoo! Vi försöker åka hit flera gånget om året. Hägnen är stora och rymliga samt anpassade efter djurens naturliga behov. Det märks att djuren mår bra och parken är så fin att bara naturupplevelsen är värd besöket.
– Martin S, november 2017

Wow! If you are in the area, this is a must-visit.
– Joakim K, oktober 2017

Fantastiskt fin naturdjurpark! Man går längs en 3 km lång träbro genom skogen och upp/nedför berget. Allt känns mycket fräscht och djuren ser ut att må väldigt bra.
– Eva E, juli 2017

Rofylld miljö med många häftiga möten! Alla nordiska djur samlade. Häftigt att se alla dessa olika ugglor. Hos björnarna kan man stå och titta hur länge som helst. Personalen är så kunniga och mysiga. Utställningen är oxå väldigt intressant. Souvenirshopen har mycket fina prisvärda saker.
– Pernilla A, september 2017

Den allra bästa djurparken jag har varit på någonsin! Djuren lever i sin naturliga miljö. Kuperat och fina trä-leder som tar en rakt in i djurens värld. Städat och rent. Återkommer gärna!
– Yvonne F, maj 2017

Haft en fantastisk dag på Järvzoo! Vi gick 2 varv och deltog i matningarna så vi fick se alla djur, suveränt! Kan verkligen rekommenderas!
– Madeleine N, augusti 2017

Fint uppbyggd park, känns verkligen som att man får besöka djuren hemma hos dem. Engagerad och trevlig personal. Barnen älskar att vara där (och vi vuxna med).
– Cecilia E, november 2017