Varghotellet 2019-02-22T15:21:23+00:00

Varghotellet

Unikt boende med varg runt knuten

Varghotellet på Järvzoo erbjuder ett unikt boende för dig som vill uppleva något alldeles speciellt. Från samtliga hotellrum har du utsikt över varghägnet genom stora panoramafönster. Att sitta öga mot öga med en varg med endast en glasruta emellan är magiskt för både stora och små. Välkommen till Varghotellet och en upplevelse utöver det vanliga!

Vår onlinebokning ligger för tillfället nere.
Vid frågor och bokning gällande Varghotellet, vänligen ring eller maila oss:
info@jarvzoo.se eller 0651-41125.

Rumspriser

Frukostbuffé på Bergshotellet samt entré till djurparken både ankomst och avresedagen ingår i samtliga priser.
Priserna varierar beroende på säsong (högsäsong maj-september, lågsäsong oktober-april) samt om rummet ligger i marknivå eller en våning upp. På hotellet finns totalt 5 stycken rum varav 3 stycken i marknivå samt 2 stycken på övre plan.

Enkelrum för 1 person- från 1750 kronor
Dubbelrum nedre plan för 2 personer- från 2850 kronor
Dubbelrum övre plan för 2 personer- från 2650 kronor
Familjerum nedre plan för 2 personer (samt möjlighet till 2-3 extrabäddar)- från 3250 kronor
Familjerum övre plan för 2 personer (samt möjlighet till 2-3 extrabäddar)- från 2650 kronor

Tillägg för extrabäddar
Barn 0-1 år i föräldrars säng- 0 kr
Barn 0-1 år i spjälsäng- 150 kr
Barn 2-4 år- 250 kr
Barn 5-15 år- 450 kr
Vuxen från 16 år- 1350 kr

Panoramafönster mot vargarna

Varghotellet är inrymt i en ombyggd gammal lada beläget inne i djurparken och varje rum har stora panoramafönstren som vetter ut mot djurparkens stora varghägn. Hotellets rum är nyrenoverade i skandinavisk stil med ljusa träslag, rena linjer och vackra textilier. I varje rum finns en skön dubbelsäng där du sover gott och badrum med dusch och toalett. En trappa upp finns ett trevligt sällskapsrum som samtliga gäster är välkomna att använda. Här har du största möjligheten att få se vargarna på riktigt nära håll och höra dem yla om natten. Att komma de vilda rovdjuren så nära är en mäktig upplevelse för både stora och små och något man aldrig glömmer.

Fri tillgång till djurparken

Som gäst på Varghotellet har du fri tillgång till djurparken under hela din vistelse. Passa på att ta en promenad genom parken en stjärnklar natt eller i gryningen. Många av djuren är aktiva under natten så det brukar vara riktigt spännande!

Mat och dryck

Samtliga måltider serveras på Bergshotellets restaurang, en 5 minuters promenad från Varghotellet. På restaurangen lagas all mat från grunden av duktiga kockar med fina lokala råvaror. Här serveras en inbjudande frukostbuffé, goda luncher och fantastiska middagar.

Vargbastun

Precis intill Varghotellet ligger Vargbastun – En möjlighet till avslappning och spänning med vargarnas närvaro inpå bara skinnet…
Här kan ni njuta av den sprakande brasan och värmen i den vedeldade bastun samtidigt som ni har utsikt över varghägnet. Vargbastun erbjuder: 2 stora panoramafönster ut mot varghägnet, en vedeldad bastu, relaxhörn samt WC & dusch.

Bastun måste förbokas så passa på att göra det när du bokar din övernattning.
Pris för 2 timmars bastu inkl. handdukar:
Boendegäster på Varghotellet 1500 kr
Övriga gäster 2 500 kr

Tillgänglighet

Det råder något begränsad möjlighet att ta sig fram på Varghotellet då det är trappor mellan våningarna samt för att ta sig ut i parken i direkt anslutning från hotellet. Kontakta gärna oss i förväg så kan vi rådgöra innan besöket.

Vargladans historia

Förr i tiden stod “Jon-Persas lada” centralt i Järvsö,och användes bland annat som stall för kyrkans hästburna besökare. I början av 2000-talet inköptes ”Jon-Persas lada”, för att omvandlas till dagens Varghotell. Golvbrädor från den gamla ladan lever vidare som bord på Varghotellets festvåning.

X