Varghotellet 2018-11-28T13:25:58+00:00

Varghotellet

Unikt boende med varg runt knuten

Varghotellet på Järvzoo erbjuder ett unikt boende för dig som vill uppleva något alldeles speciellt. Från samtliga hotellrum har du utsikt över varghägnet genom stora panoramafönster. Att sitta öga mot öga med en varg med endast en glasruta emellan är magiskt för både stora och små. Välkommen till Varghotellet och en upplevelse utöver det vanliga!

Panoramafönster mot vargarna

Varghotellet är inrymt i en ombyggd gammal lada inne i djurparken. Ladan stod tidigare centralt i Järvsö, och användes bland annat som stall för kyrkans hästburna besökare. Golvbrädorna från den gamla ladan har tagits omhand och fungerar nu som bord i festvåningen.

Hotellets fem rum är nyrenoverade i skandinavisk stil med ljusa träslag, rena linjer och vackra textilier. I varje rum finns en skön dubbelsäng där du sover gott och badrum med dusch och toalett. En trappa upp finns ett trevligt sällskapsrum som samtliga gäster är välkomna att använda. Det unika med hotellet är de stora panoramafönstren som vetter ut mot djurparkens vargar. Har du tur får du se vargarna på riktigt nära håll och höra dem yla om natten. Att komma de vilda rovdjuren så nära är en mäktig upplevelse för både stora och små och något man aldrig glömmer.

Fri tillgång till djurparken

Som gäst på Varghotellet har du fri tillgång till djurparken under hela din vistelse. Passa på att ta en promenad genom parken en stjärnklar natt eller i gryningen. Många av djuren är aktiva under natten så det brukar vara riktigt spännande!

Mat och dryck

Samtliga måltider serveras på Bergshotellets restaurang, en 5 minuters promenad från Varghotellet. På restaurangen lagas all mat från grunden av duktiga kockar med fina lokala råvaror. Här serveras en inbjudande frukostbuffé, goda luncher och fantastiska middagar.

En svettig upplevelse

Vid Varghotellet ligger Vargbastun – En möjlighet till avslappning och spänning med vargarnas närvaro inpå bara skinnet…
Här kan ni njuta av den sprakande brasan och värmen i den vedeldade bastun samtidigt som ni har utsikt över varghägnet.
Vargbastun erbjuder: 2 stora panoramafönster ut mot varghägnet, en vedeldad bastu, relaxhörn samt WC & dusch.
En varm upplevelse för hela familjen eller för att samla kompisgänget.

Välkommen att boka!
Bastun förbokas så passa på att göra det när du bokar din övernattning.
Pris för 2 timmars bastu inkl. handdukar:
Boendegäster på Varghotellet 1500 kr
Övriga gäster 2 500 kr

Vargladans historia

Förr i tiden stod “Jon-Persas lada” centralt i Järvsö, nära kyrkan. Under ladan, som låg i souterrängläge, fanns stallplatser som användes av hästburna kyrkbesökare från byarna
runt omkring. I början av 2000-talet inköptes ”Jon-Persas lada”, för att omvandlas till dagens Varghotell. Golvbrädor från den gamla ladan lever vidare som bord på Varghotellets festvåning.

X