Det här är Järvzoo 2017-05-31T14:36:43+00:00

Djurparken Järvzoo

Ett besök på Järvzoo är en magisk och minnesvärd upplevelse för hela familjen. Här finns något för alla, ung som gammal. Här möter du nordens vilda djur på deras egna villkor i en fantastisk omgivning. Brunbjörn, varg, lo, räv och ren är bara några av alla djur du kan träffa här.

Järvzoo ligger på sydsidan av Öjeberget i Järvsö i vackra Hälsingland. Du går genom djurparken på en tre kilometer lång trätrottoar där du upplever parken i din egen takt. Njut av den vilda orörda skogen, tystnaden och den trolska stämningen. Längs vägen finns flera platser där du kan sitta ner och vila, njuta av utsikten och kanske äta något gott.

Öppettider & program

Planera ditt besök

Våra djur

Mat & fika i parken

Varghotellet

Boendepaket

På djurens villkor

För oss som arbetar på Järvzoo är det viktigt att våra djur mår bra och får leva ett liv som så långt det är möjligt efterliknar ett liv i det vilda. Det innebär bland annat att vi gör stora ansträngningar för att våra djur ska få behålla sina artegna beteenden och bo i stora hägn där de kan röra sig fritt. Ta därför god tid på dig när du besöker parken, kanske ser du inte alla djur direkt, men har du tur får du se dem alla.

Varghotellet 

Från samtliga hotellrum har du utsikt över varghägnet genom stora panoramafönster. LÄS MER HÄR

Till bords med vargen 

Ta del av rovdjurens lunch.

X