Boendepaket 2017-07-31T17:48:47+00:00

Boendepaket

Det finns mycket att uppleva i och omkring Järvzoo så kombinera gärna besöket med boende. Här finns flera olika boendealternativ att välja på. Allt från camping och stugor med självhushåll till bekväma och familjevänliga hotell. Eller varför inte välja en spännande natt på Varghotellet inne i djurparken.
Här är ett urval av boendepaket där besöket i djurparken ingår.

Varghotellet

En unik upplevelse med vargarna runt knuten. Som gäst på Varghotellet har du fri tillgång till djurparken under hela din vistelse. Passa på att ta en promenad genom parken i gryningen innan frukostbuffén avnjuts.

Går att boka året runt. Boka online eller ring oss på 0651-411 25

Varghotellet med vargbastu

Om ni inte nöjer er med något annat än det bästa. Ni har fri tillgång till parken under hela vistelsen och dessutom en helt egen stund i vår vedeldade bastu och relax. Det är något visst med bastuns värme i kombination med att spana efter vargarna utanför de stora fönstren.

Går att boka året runt. Boka på 0651-411 25 eller info@jarvzoo.se

Järvzoopaket på Bergshotellet

Bergshotellet ligger vackert beläget på bergets sydsida, i direkt anslutning till Järvzoo. Här finns 52 rymliga familjerum, restaurang Bergskrogen, gästcenter, bastu samt lekrum för barnen. Boka en natt på Bergshotellet så ingår 2 dagars entré till Järvzoo. 

Paketet går att boka 24 april till 20 dec.
Boka på 0651-403 06, uppge kod ”JÄRVZOO”

Varghotellet + Bergshotellet

Kombinera en natt på familjevänliga Bergshotellet med en unik natt på Varghotellet. En sagolik upplevelse med vargarna utanför fönsteret. Entré till Järvzoo ingår under hela vistelsen.

Går att boka året runt. Boka på 0651-403 06 eller info@bergshotellet.se

Järvzoopaket på Järvsöbaden

På anrika Järvsöbaden kan du återuppleva den gamla pensionatstiden med traditioner från sekeskiftet. Järvzoopaketet inkluderar boende med halvpension på Järvsöbaden samt två dagars entré till Järvzoo.

Går att boka året runt. Boka på 0651-417 37, uppge kod ”Järvzoo”

Skidåkning med vildmark på köpet

Vid bokning av minst två nätter ingår en dags entré till Järvzoo för hela sällskapet.

Går att boka vecka 2-5 2017. Boka på 0651-403 06, uppge kod ”Vildmark på köpet”

Väldigt fin och välskött djurpark. Rent och fint. Fina djur som var sociala. Vi bodde på varghotellet och hade fri tillgång till parken. Mysigt!
– Johan A, Juni 2016

Ren, älg, myskoxe, björn, varg, järv, lo, fjällräv, ett antal olika ugglor och kungsörnen. Mäktigt. Var gärna där i samband med matningen då chansen att se alla dessa djur är större.
– Dan G, augusti 2016

Så kul att komma så nära de skandinaviska djuren! Bra att det är en trottoar byggt i trä hela vägen runt, vi hade barnvagn och det va enkelt att ta sig runt.
– Maria J, augusti 2016

X